Ons netwerk kan niet zonder de steun van bestuursleden en organisaties die het vrijwilligers & non-profit werk een warm hart toedragen.

U kan op verschillende manieren partner worden:

•  U kan altijd uw diensten en producten bekend maken aan al onze leden. U kan gebruik maken van de specifieke webshop of doorverwijzen (deeplinken) naar uw eigen webshop. Als u onze leden een sterke en exclusieve korting geeft, dan dient u slechts een beperkte bijdrage te doen, want onze leden varen daar wel bij!
  • U kan adverteren in onze nieuwsbrief en activiteiten.
  • U kan ook adverteren voor niet leden (dus rechtstreekt op de site).

Aanmelden en alle prijzen ontvangt u via volgende link.