Voor bedrijven, dienstenleveranciers, aanbieders die echt maatschappelijk verantwoord willen ondernemen en willen werken voor verenigingen bieden we:
° een uitwisselingsplatform
° en praktische ondersteuning
om uw diensten bekend te maken, te ondersteunen en te optimaliseren

Uitwisselingsplatform

Veel organisaties die maatschappelijk ondernemen verwachten een kwalitatief goed bestuur van verenigingen. Door ons uitwisselingsplatform  kunnen ondernemingen niet alleen hun diensten aanbieden, maar eventueel ook inspelen op concrete vragen van verenigingen voor bijstand en know how. Uiteraard kunnen vereniging ook via dit uitwisselplatform onderling kennis delen én vraag en aanbod afstemmen.

Praktische ondersteuning – enquêtes- support

Verenigingen.net wil deze organisaties ondersteunen om hun diensten en oplossingen bekend te maken bij verenigingen. Dit kan gebeuren door:

• analyse van de dienst en hulp bij de implementatie
  • eerste lijnshulp
  • opzetten van een neutrale tevredenheidsanalyse zodat u als leverancier echt ziet wat men denkt en groeipunten ontdekt