Gratis aanbod
Geregistreerde (niet-betalende leden) kunnen
– werken in het forum Open vragen
– nieuwsbrief ontvangen

Aanbod automatisch in het (betalend) lidmaatschap (vanaf 30€ / jaar) begrepen

• Mogelijkheid om een eigen webshop op te zetten
    (waarbij lidmaatschap, steunkaarten, tickets voor events, materiaal van de vereniging verkocht kan worden)
  • Platform voor het beheren en communiceren met leden en beheerders (aanbevolen is daar eerst een training voor te volgen)
  • Nieuwsbrief
  • Kortingen op webinars en studiedagen
  • Kortingen van leveranciers
  • Deelname aan groepsaankopen
  • Vraag en aanbod forum

Weldra verwacht
  • Peter – Meterschap
  • Tool om enquêtes te bouwen met diverse templates (bijv. tevredenheidsanalyse bij leden, kwaliteitstoets voor verenigingen)

Extra mogelijkheden aan kleine prijzen
  • Training & support (webinar) voor diverse platforms (enquetes maken, groepsplatform, shop inrichten)
  • Support: support voor beheerders die advies wensen
  • Backup & support: support bij verenigingen die een bestuurder willen ondersteunen of tijdelijk moeten vervangen door ziekte
  • Advies en begeleiding bij opstarten en wijzigingen binnen een vereniging
  • Bemiddeling vanuit verenigingen.net
  • Project en taakplatform voor je vereniging
  • Basiswebsite 100 Mb onder verenigingen.net/uwsite (30€ / j; incluis mailadres en domeinnaam .be) (voorbeeld)

Om alle projecten te realiseren en ook omdat er enkele verenigingen met internationale leden werken, werd alles op een afzonderlijk platform geplaatst.

U vindt dit op cossa.net